Impresszum

Weboldal

Jogi nyilatkozatok

A honlap (www.proveritate.hu) vagy bármely aloldalunk megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt, továbbá az Adatvédelem oldalunkon található feltételeket és nyilatkozatainkat. Amennyiben Ön nem ért egyet ezek bármelyikével, úgy haladéktalanul zárja be az oldalt és ne nyissa meg honlapunkat, aloldalunkat.

A Pro Veritate Egyesület (továbbiakban: Egyesület) weboldalain megjelent információk és adatok elsősorban tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért és pontosságáért az Egyesület nem vállal felelősséget. Az Egyesület különösen kizárja felelősségét azokért az esetlegesen bekövetkező károkért – beleértve a felmerülő költségeket és veszteségeket is -, amelyek a weboldalak használatából, üzemzavarából, a szolgáltatás kieséséből vagy késedelméből, rendszerhibából, számítógépes vírusból, illetéktelen hozzáférésből vagy támadásból, illetve bármely más, hasonló okból vagy következményekkel járó esetben merülnek fel.

Szerzői jogi nyilatkozatok

Az Egyesület weboldalain megjelent valamennyi képi és szöveges tartalom jogi oltalom alá esik, e körben Egyesület minden jogát fenntartja. A tartalmak felhasználása vagy használata kizárólag az Egyesület kifejezett, erre vonatkozó írásbeli engedélyével lehetséges. Bővebb információkat az Adatvédelem lapunkon a Szerzői jogok cím alatt talál.

Impresszum

Szolgáltató
Pro Veritate Egyesület
Székhely
2243 Kóka, Felsőhegy 2369.
Adószám
19287946-1-13
Nyilvántartó bíróság
Budapest Környéki Törvényszék
E-mail
info@proveritate.hu
Számlaszám
11714051-21456145 (OTP)
Elnök
dr. Török Csaba
Weboldal-szerkesztő
dr. Török Csaba

Ember és Jog c. folyóirat

Kiadó: Pro Veritate Egyesület (székhely: 2243 Kóka, Felsőhegy 2369.)

Kiadásért és szerkesztésért felelős személy: dr. Török Csaba

Az Ember és Jog folyóirat a következő licenc alatt áll / the journal is licenced under: CC BY-SA 4.0