Hallgatói kutatócsoport névadó pályázat

Pro Veritate Egyesület (székhely: 2243 Kóka, Felsőhegy 2369. adószám: 19287946-2-13)

A PROVE a (jog)hallgatók patronálására irányuló tevékenysége körében országos hallgatói kutatócsoport felállítását határozta el. A kutatócsoport legfőbb célkitűzései között szerepel, hogy a joghallgatók versenyképes, hasznos, és oktatáson kívül is hasznosítható gyakorlati szaktudást szerezzenek meg, amelyet kutatással, az önfejlesztés támogatásával, szakmai felkészítéssel, jogklinika és mentorprogram működtetésével szeretnénk elérni. További cél az is, hogy az állam- és jogtudományokat népszerűsítsük a fiatalok körében.

Most a Te segítségedre is nagy szükség van! Frappáns, figyelemfelkeltő nevet keresünk a kutatócsoportnak! Szempontjaink a névadás során:

  1. Utaljon arra, hogy hallgatók, fiatalok támogatását célozzuk, illetve utalhat a fenti célokra és tevékenységekre.
  2. Tükröznie kell, hogy jogi területen működő szervezetet takar.
  3. Lehet “játék a szavakkal”, vagy átvitt értelmű utalás, de ilyen esetben az utalásnak egyértelműnek kell lennie. (Egyértelműnek akkor tekinthető az utalás, ha annak megértése nem szorul külön magyarázatra.)
  4. Előnyben részesül a magyar nyelvű, vagy latin nyelvű kifejezést tartalmazó elnevezés.

Egy személy bármennyi javaslatot beküldhet. A pályázatokat az Egyesület Elnöksége bírálja el. A döntés elleni fellebbezésnek nincs helye. A beküldési határidő meghosszabbításának jogát az Elnökség fenntartja. A 3 legjobb névötlet beküldőjét oklevéllel és meglepetéssel jutalmazzuk!

Beküldési határidő: 2021. február 12.

A Hallgatói kutatócsoportról bővebben: ITT

A Hallgatói kutatócsoportunkba az alábbi pozíciókba jelentkezőket is várunk: